349 TL ve Üzeri Tüm Alışverişlerde Kargo Bedava!
Giriş Yap Favorilerim

Hasbro Monopoly Milyoner 98838

Hasbro
1.327,08 TL

Ödeme Koruma
Sistemi
Güvenli
Alışveriş
Hızlı
Kargo

Dünyanın en büyük oyuncak üreticilerinden olan Hasbro tarafından tasarlanan Monopoly Milyoner oyunu, günümüzde her yaştan kişinin büyük ilgisini çeken en popülerlerden biri olarak görülüyor. Güncellenmiş yeni haliyle oldukça şık bir tasarıma sahip olan Monopoly oyunu, gelecek nesillere de aynı heyecanla aktarılacak gibi görünüyor. Zengin oyun içeriği ile her oyuncunun adeta kendini zengin hissedeceği ve heyecanlı karşılaşmalara imkan tanıyan tasarımı, oyunu daha ilginç hale getirmeyi başarıyor.

Milyona İlk Ulaşan Kazanır!

  • En az iki oyuncu tarafından oynanan Monopoly Milyoner oyunu, heyecanlı yönlendirmeleri ile oyunun tansiyonunu daima yüksek tutuyor.
  • İlk olarak 1 milyona ulaşan oyuncunun kazandığı ve oyunun tamamlandığı sistemde, her bir görev büyük bir heyecan içeriyor.
  • Ailece bir arada ya da arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmek istediğinizde mükemmel bir ev aktivitesi sunan Monopoly Milyoner, en özel oyunlardan birini temsil ediyor.
  • Göz alıcı dış ambalaj tasarımından başlayarak, hem oyun alanları hem de paralarıyla Monopoly, kendinizi yepyeni ve adeta büyülü bir dünyada hissetmenizi sağlıyor. 
Ürün Değerlendirmesi
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Benzer Ürünler